leonard-manea

Coach profesionist din anul 2009, isi asuma misiunea de a darui in mod responsabil ceea ce a invatat prin coaching de la mentorii si partenerii sai, incluzand aici – si nu in ultimul rand – clientii sai.
Si-a consolidat cariera pe parcursul a 15 ani pe pozitii executive in corporatii din sectoare diverse (servicii financiare, materiale de constructii, energie). Expunerea internationala i-a fundamentat o viziune coerenta si cuprinzatoare asupra mediului uman si de afaceri.

Si-a fost siesi un coach excelent, toata viata. Dar abia cand a descoperit ca poate fi coach pentru altii, a realizat ca se poate implini. Domeniile sale de expertiza sunt coaching-ul executiv, relationship coaching, administrarea schimbarii, dezvoltare leadership si comunicare.
Sustine cu pasiune ca un coach autentic este prin definitie etic. Dincolo de cadrul deontologic specific al profesiei, in momentul in care un coach se departeaza de valorile si credintele care stau la baza caracterului sau, aluneca invariabil intr-o postura falsa din care nu mai poate fi de folos partenerului de proiect.

Motto-ul „Let’s shiftuate” sintetizeaza perspectiva personala cu privire la facilitarea schimbarii interioare de care toti avem nevoie in confruntarea cu mediul (aflat si el intr-o accelerata transformare) in care traim.