rodica-obancea

Partener pentru transformare, activ provocator al tiparelor de gandire si actiune, companion atent in drumul catre reinventare si repozitionare, contribuitor neobosit la maiestria persoanala a liderilor, echipelor si organizatiilor care invata.

Coach profesionist, cu competente de coaching executiv si de echipa, certificate la nivel interational de catre International Coach Federation. Sunt un profesionist dedicat invatarii continue in intelesul cel mai profund al cuvantului “invatare” – o schimbare, o transformare fundamentala a mintii, o re-creare. Coachingul este pentru mine un stil de viata si sunt un promotor activ al liderilor care adopta o postura de coaching.

Cred ca atunci cand un lider poate impartasi o viziune cu echipa lui sau ei, cand se angajeaza impreuna cu ei la punerea in practica, energizeaza schimbarea – restul este doar un proces de invatare si transformare. Am incredere in capacitatea de metamorfoza a liderilor, echipelor si organizatiilor pentru a genera schimbari in profunzime. Am incredere in potentialul lor de a-si extinde continuu capacitatea de a crea rezultatele pe care ei le doresc cu adevarat, atunci cand modalitatile noi si prolifice de gandire si actiune sunt incurajate si cand oamenii invata “cum sa invete impreuna”. Cred in puterea echipelor de a invata sa produca rezultate extraordinare. Cred ca atunci cand sunt implicati in extinderea continuua a capacitatatii de a crea viitorul dorit, rezultatele obtinute sunt amult mai valoroase si oamenii se dezvolta cu adevarat.

Sunt antrenata sa antrenez lideri si echipe pentru a aduce in organizatii deschiderea catre maiestria personala, catre a vedea impreuna care sunt modelele mentale din care actioneaza, care este viziunea comuna care ii misca pe toti, cum activeaza impreuna starea de “gandire in comun”, cum schimba mentalitatea de separare si trec la la colaborare.