unnamed3

Președinte al European Mentoring & Coaching Council din România, Ștefan este executive coach, psihoterapeut și Associated Coach la Oxford School of Coaching and Mentoring, unde a urmat cursuri masterale.

Ca absolvent de Automatică și Calculatoare, prima parte a carierei și-a desfășurat-o în învățământul universitar. Apoi a urmat o schimbare radicală: intrarea în lumea business-ului la firma Hewlett-Packard, aflată la începutul drumului în România. Aici el devine succesiv Country Manager pe divizia consultanță, Operations Manager și apoi Practice Manager pentru regiunea Emerging European Countries. După zece ani, HP avea în România 2000 de angajați, iar businessul de consultanță crescuse de la 0 la multe milioane euro anual.

După un MBA la Open University (UK), un curs intern de coaching &counselling îl ajută să descopere că ce îi oferea sens erau, de fapt, oamenii, așa încât se pregătește pentru o nouă schimbare de carieră, devenind coach executiv și psihoterapeut acreditat.

În prezent, așa cum declară, coaching-ul este pentru el o continuă sursă de bucurie, oferindu-i satisfacția de a susține și stimula manageri și lideri pe care îi ajută să se transforme pentru a găsi un punct mai înalt de performanță, echilibru și sens în activitatea lor!